KÖKSCHEF & KOCK!

CAFE HÄNGMATTAN/MUSIKENS HUS SÖKER KÖKSCHEF & KOCK.

Cafe hängmattan har under de senaste åren utvecklats mycket starkt och blivit ett populärt ställe för folk som vill äta vegetariskt/veganskt. Vi serverar lunch och a la carte på vardagar, brunch med tonvikt på vegansk mat på helger samt festbufeer, catering, mingelevent etc. Vi har för närvarande stor efterfrågan på våra tjänster.

Nu söker vi en kökschef som kan hjälpa oss på bästa sätt fortsätta utveckla verksamheten.
Den person vi söker skall ha en stor passion för matlagning , dokumenterad erfarenhet av arbete inom restaurang som kock/kökschef. Du måste vara socialt kompetent och ha förmåga att leda, fördela och entusiasmera arbetet i köket. Menyplanering,köksekonomi,svinnhantering samt kvalitetstänk är viktiga ingredienser i arbetsuppgifterna.

Du måste också vara stresstålig och gilla när det är full fart i köket. Vi eftersträvar en kollektiv teamkänsla där alla efter bästa förmåga skall utvecklas och känna lust,passion och ansvar för sitt jobb.Du kommer att ha regelbundna möten med restaurangansvarig på musikens hus där ni tillsammans, utifrån verksamheten, planerar arbetet framåt.

Arbetstiden är varierad,dag,kväll,samt helg.Lön enligt överenskommelse.
Tillträde kan vara snarast eller efter överenskommelse.

Vi söker även en kock, då en av våra duktiga medarbetare går på föräldrarledighet vid årskiftet.

7 Oktober 2019:
Vi ser fram emot er ansökan! skicka den till lasse@musikenshus.se